Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

FASADE, CENE IN PONUDNIKI


Demit fasade

Demit fasade so plod razvoja domačega, slovenskega znanja in proizvodnje. Demit fasade oz. fasadni sistemi imajo evropska tehnična soglasja ETA, s katerimi je potrjena ustreznost sistemov in zagotovljena stalna kontrola proizvodnje. Demit fasade so na tržišču skoraj 4 desetletja in po izkušnjah lahko zagotavljajo vsaj 30 letno življenjsko dobo fasade.
Naredijo vam natančen izračun potrebnega materiala za fasado na osnovi izračunov površine fasade, tako da ni nepotrebnih viškov materiala. Zagotovljena je dobava "just in time", saj je ves material na razpolago v slovenskem skladišču v Laškem. Zaradi tega na rabite skladiščiti materiala na dvorišču.
Izbirate lahko med pestro paleto barvnih odtenkov in barv. Barvni odtenki lahko zadostijo željam in potrebam po renoviranju starih stavb, zgodovinske objekte kot tudi za moderno arhitekturo ter fasade novih zgradb.
Demit fasade so toplotnoizolacijske fasade sestavljene iz šestih delov. Toplotno izolacijske plošče so nalepljene na zid s specialnimi lepili praviloma brez dodatnega pritrjevanja. Na fasadne plošče se naneseta dva sloja kakovostne malte med katerima je vtisnjena Demit armirna mrežica. Nato je nanešen Demit Primer prednamaz in nanj še dekorativni zaključni omet. Zaključni ometi os lahko v naravni mineralni izvedbi, silikatni, akrilni ali ometi Plast za podzidek na rapolago v različnih strukturah in barvah.

Preko kontaktnega obrazca za fasade lahko pošljete povpraševanje za ogled, ponudbo, ceno fasade, cenike in druge informacije, ki jih boste prejeli od treh izbranih najugodnejših fasaderjev po kriteriju cena/kvaliteta. Pod opombe navedite vse relevantne podatke, ki so potrebni, da vam lahko fasaderji posredujejo želene informacije. OPOZORILO: POVPRAŠEVANJ PO FASADAH VEČ NE POSREDUJEMO. Hvala za razumevanje.

Demit fasadni sistemi so:

Fasada Demit original
Preizkušena in zanesljiva fasada z zelo dolgo življenjsko dobo zaradi posebej izdelanih fasadnih plošč Demit original, ki so diletacijsko razrezane v rastru 10 x 10 cm zardi česar je manj napetosti v zaključnih slojih zaradi nihanja temperature. Dolga življenjska doba fasade je še dodatno zagotovljena z elastično in mehansko visoko odporno originalno Demit malto ter kvalitetnih vodoodbojnih zaključnih ometih. Zagotovljena je dobra paropropustnost ter visoka vodoodbojnost in požarna varnost.

Fasada Demit Uni effect
Je cenovno najugodnejša fasada in enostavna za vgradnjo. Za lepljenje in armiranje se namreč uporablja isti material: Demit uni effect lepilna malta. Fasadni sistem izpolnjuje vse gradbene, fizikalne in tehnične zahteve za ustrezno toplotno izolacijo, zaščito pred vremenskimi vplivi in dolgo življenjsko dobo.

Fasada Demit Mineral
Fasada z izolacijo iz mineralne volne, ki je visoko paroprepustna, zvočno in toplotno izolativna in ima visoko požarno varnost.

Fasada Demit Line 4Q
Fasada je v osnovi namenjena za izolacijo nizkoenergijskih, montažnih in lesenih objektov. 4Q predstavlja sistem štirih kvalitet. Fasada je namenjena gladkim zidovom, ki so potrebni dodatne hidro zaščite.
Plošče, ki se uporabljajo za izolacijo imajo visoko stopnjo izolativnosti.

Fasada Demit AClimaTIVE
V prvi vrsti je sistem fasade namenjen za obnovo obstoječih in starejših objektov. Je difuzijsko usklajen fasadni sistem, kjer se uporablja lepilna malta z povečano paropropustnostjo in fasadne plošče z luknjicami.

Fasada Demit Protect
Fasada je namenjena zaščiti in izolaciji cokla hiše. Izolacijske plošče so trše in bolj odporne na udarce ter ne vpijajo vlage. Zaključni omet je iz naravnih barvnih kamenčkov velikosti do 2 mm.

Vir:
demit .si

Fasade | Cene fasad | Izdelava fasade | Fasade cenik | Barve fasad | Fasaderstvo | Fasade Roefix | Jub fasade | Demit fasade | Baumit Fasade | Kontakt | Fasade - najugodnejši ponudniki | Zemljevid strani


Back to content | Back to main menu